Therapeuten

Kinesitherapeuten

Claudia Claeys

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (Leuven - 2016) - Niet geconventioneerd

Manuele therapie (2019)

Oedeemtherapie (2017)

Sportkinesitherapie 

Dry needling

Pre- en postnatale kinesitherapie

Ademhalingskiné

Lactaattesten en trainingsschema's

 

Claudia is afgestudeerd als sportkinesist. Na haar studie heeft ze nog verschillende opleidingen gevolgd om meer diverse zorg te kunnen aanbieden. Het samenvoegen van de verschafte informatie maakt het mogelijk een geïndividualiseerd behandelplan op te stellen, zowel manueel als door middel van oefentherapie. Dankzij haar ervaring als kinesist bij het damesvoetbal Club Brugge YLA, kan ze een gevarieerd gamma aan oefeningen aanbieden. 

Jana

Jana Vandepoele

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (Leuven - 2020) - Niet geconventioneerd

Algemene kinesitherapie

Sportkinesitherapie

Manuele therapie

Pre- en postnatale kinesitherapie

Dry needling (i.o)

 

Jana is afgestudeerd als sportkinesitherapeut. Na het volgen van verschillende cursussen kan ze u nu optimaal begeleiden op uw weg van newmom naar fitmom tijdens de postnatale kinesitherapie. Om haar behandelingen te 'finetunen', volgt ze nu de opleiding dry needling en het postgraduaat Manuele therapie. De combinatie van oefentherapie en haar manuele technieken vormt een goed geheel om een individu te begeleiden naar herstel. 

Wouter Devalet

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (Gent - 2018) - Niet geconventioneerd

Algemene kinesitherapie

Sportkinesitherapie

Bikefitting

Lactaattesten en trainingsschema's

 

Wouter is een gedreven kinesist die graag patiënten en atleten helpt op hun weg naar herstel en succes. Tijdens zijn jaar ervaring als sportkinesitherapeut in Zwitserland begeleide hij de Ijshockeyclub Fribourg Gottéron (1e klasse) en verfijnde hij zijn skills als bikefitter. Hij combineert zijn job in de praktijk met een job in een woonzorgcentrum in Wingene.

Lies Provoost

Kinesitherapie (1999) - Geconventioneerd

Algemene kinesitherapie

Osteopathie (manueel - 2004)

Pelvische reëducatie (2006)

Temporomandibulaire kinesitherapie (2023)

Neurorevalidatie

 

Lies combineert haar job als zelfstandige therapeut in de praktijk met haar job als kinesiste in het ziekenhuis AZ Delta campus Torhout. Ze beheerst verschillende specialisaties, met nadruk op pelvische reëducatie en sinds 2023 spitst ze zich ook op temporomandibulaire dysfuncties (TMD). Temporomandibulaire kinesitherapie helpt je om spanningen rond je kaakgewricht los te maken. Dit na kaakchirurgie maar ook bij stress, knarsetanden,...
Lies is sportief en een gemotiveerde therapeut. Ze streeft naar een kwaliteitsvolle behandeling waar de hulpvraag van de patiënt centraal staat en ze in samenspraak met de patiënt een persoonlijk en passend behandelplan opstelt.

Voedingsdeskundige

Charlot

Charlot Degrande

Professionele bachelor voeding- en dieetkunde

Sportvoeding

Afslanken

Kindervoeding

Natuurvoeding

 

A Better Balance

1 zin die haar visie samenvat. Gezond eten en leven in harmonie met alle andere dagelijkse bezigheden, is wat ze jou wil aanbieden. Ga samen met haar aan de slag om je gezonde levensstijl haalbaar te maken en combineerbaar met alle andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven.

 

Personal trainer

Thomas

Thomas Vandewiele

Bachelor Sport en Bewegen (2017)

Individueel

Duo

Small group

Groepslessen

Thomas wil mensen helpen hun sportieve doelen te bereiken door hen plezier te laten beleven in bewegen. Dankzij voldoende ondersteuning en begeleiding, kan hij helpen uw persoonlijke doelstellingen te bereiken en zo uw levenskwaliteit te verbeteren.

 

 

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Ontdek hier ons aanbod