Overname Kine De Goede Herder - 17 augustus 2018

Overname Kine De Goede Herder - 17 augustus 2018

Kiné ‘De Goede Herder’, gelegen in de gelijknamige wijk, is een vitale praktijk die er alles aan doet uw patiënt optimaal te helpen revalideren. Al meer dan 2 jaar werk ik er samen met Ann Bossier, die na 23 jaar heeft besloten om de fakkel aan mij door te geven.

Als nieuwe eigenaar van de praktijk wil ik u dan ook met trots op de hoogte brengen van deze overname. Staat u mij toe me even aan u voor te stellen?

Claudia Claeys, in 2016 afgestudeerd als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

  • Sportkinesitherapie: sporten gaat zelden gepaard zonder letsels. Door middel van manuele therapie en individuele sport-specifieke oefenprogramma’s probeer ik tot een blessurevrij functioneren te komen. Zowel ter preventie als ter behandeling. Ook voor het professioneel intapen kan uw patiënt bij ons terecht.
  • Oedeemtherapie: in 2016-2017 volgde ik de interuniversitaire permanente vorming oedeemtherapie via Oedema. Hierdoor kan ik patiënten met lymf-, lip-, en veneus oedeem door middel van lymfedrainage, windels en oefentherapie optimaal behandelen. Zowel bij primair oedeem als postoperatief oedeem. (www.oedema.be)
  • Pre- en postnatale kinesitherapie: begeleiding voor, tijdens én na de zwangerschap.
  • Ademhalingskiné
  • Manueel therapeut in opleiding